top of page

2 av 7 - godt å være i gang :)

Nå har jeg fått ferdig 2 av bildene i serien om plastikk i havet. Selv om ideen er klar på forhånd er det alltid spennende å se hvordan det ferdig uttrykket blir.


Dette er en helt ny måte for meg å skape bilder på og jeg må si jeg liker det veldig godt!!

Jeg har en prosjektplan, noen måneder på å ferdigstille, gjør research og mye forberedelser før hvert bilde. Det siste der er ikke nytt akkurat da, for mye forberedelser er det som regel til alt jeg lager :)


Det at jeg løp Oslo rundt for å finne et skjelett å fotografere, for å ha det lille glimtet av en ryggrad på det ene bildet, -og at jeg fylte en balje med is ute på verandaen over natten for å kunne fotografere isstruktur til det andre, -det er det jo ingen som ser akkurat. -Men for meg er dette veldig betydningsfullt. Det gjør, for meg, at sluttresultatet på en måte har mer substans.


Det handler ikke alltid bare om hvordan ting ser ut - noen ganger er det veien og ideen som like mye skaper verdi. Synes jeg da :)


Comments


bottom of page