Den som ser...


Mens jeg jobbet med dette bildet tenkte jeg hele tiden "Beauty is in the eye" (of the beholder).. og det hele ga liksom perfekt mening. Sommerfuglenes metamorfose som filter i møte med hvordan vi ser på verden rundt oss. Jada der ble det litt vel deep, -men det er som oftest sånn jeg tenker når jeg jobber med et bilde. Det er sjelden tilfeldigheter i symbolikken jeg bruker.


Her er et før-bilde sammen med sommerfuglen og teksturen jeg benyttet. Sommerfuglen landet på verandabordet til min mor for et par somre siden og jeg var raskt fremme med mobilkameraet. Jeg skjønte jo at jeg kom til å få brukt den til noe :) Teksturen jeg brukte her er en avfotografert kjøkkenflis omgjort til sorthvitt.


Den vakre modellen er Isabell Riley.


Det kommer ganske snart et innlegg med teksturer og hvordan jeg bruker de. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du vil jeg skal vise frem eller skrive om fremover :)