Inspirasjon og nye prosjekter

Inspirasjon kan være så mye rart, -og komme fra hva som helst. I perioder føler jeg det helt utømmelig med ideer og muligheter, andre ganger går det lang tid mellom hver gang jeg lager noe nytt.

I starten stresset jeg litt med den manglende inspirasjonen når det oppsto, men nå som jeg har holdt på å lage konseptuelle bilder i noen år har jeg lært meg at det er en bølgedal. Jeg prøver bare å være så mottagelig som mulig. Fange inspirasjonen når den treffer og gjerne notere ned før den forsvinner ut av syne i en travel hverdag igjen.


Jeg ble nylig forespurt om et samarbeidsprosjekt. Det dreier seg om en utstilling som skal foregå utpå våren 2019. Tematikken passet perfekt overens med en bildeserie jeg har hatt planer om å lage siden i sommer, -og nå har jeg plutselig noe å jobbe frem mot med dette! Jeg bobler helt over med iver etter å lage denne serien, og ser allerede for meg hvordan resultatene skal bli. I dag har jeg laget meg en prosjektplan og så smått begynt å "snekre" på første kostymet som skal brukes.

Jada, jeg skal lage kostymer/kjoler denne gangen! Det har jeg jo aldri gjort før så det går sikkert helt fint!:)

Nå skal jeg ikke røpe så altfor mye, men kjenner jeg meg selv rett blir det nok noe flere innlegg og sneakpreviews etterhvert som jeg får ting på plass:)Bildet jeg viser under her er ikke en del av serien som er planlagt, men har noen elementer i seg - samtidig som bakgrunnen er fotografert her i Vollen. Denne bildeideen kom til meg etter samtale med en lokal kunstner hvor vi snakket om hva vi kunne få til sammen. Det er noe veldig grunnleggende inspirerende med det å møte likesinnede og utveksle ideer og tanker rundt kreative måter å uttrykke seg på. Jeg blir rett og slett kjempegira!! :))En ting som er veldig viktig for meg når jeg setter sammen bilder er at alt er personlig fotografert av meg, - MEN i noen få tilfeller, som her, (av den enkle årsak at jeg ikke er noen undervannsfotograf), så har jeg hentet bildet av maneten på Pixabay. Pixabay er en nettside hvor man kan laste ned stockfotos gratis og til fullt fritt bruk.Tips: Hvis man ønsker litt blur og undervannseffekter så er teksturer en veldig fin måte å få til dette på! :)
Her viser jeg noen av lagene som er satt sammen i photoshop :


  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2018 Linda Kristiansen. 

Vollen, Norge