Instagram og samarbeid

Oppdatert: 9. feb. 2019

Annonse


Jeg har en instagramkonto som har vokst greit siden jeg startet den for 4-5 år siden. Til nå har jeg brukt denne kontoen bare til fotokunsten min, men har nylig bestemt meg for å gjøre litt mer personlig preg på det. Ved å poste litt annet innimellom "arbeids-postene" trenger det ikke gå så lang tid mellom hver gang, og så er det jo alltid hyggelig å være litt mer personlig da. Synes jeg i hvertfall :)


Samtidig åpner det seg flere muligheter og jeg har derfor for første gang sagt ja til et samarbeid. Det er med svenske Sudio som lager hodetelefoner. Passet helt perfekt for meg som elsker musikk og i tillegg sitter 2 x 40 min på buss 4 dager i uker. Jeg har flere ganger tenkt at jeg skulle skaffe meg noe annet enn disse pluggene med ledning jeg har brukt i en evighet, så nå var jeg veldig heldig og kunne velge meg dette Sudio Regent trådløse headsettet.

Jeg er veldig fornøyd og kan absolutt anbefale videre!:)


Så - hvis du også ønsker deg nytt på/i ørene kan du altså bruke rabattkoden LINDAKRIS10ANSEN, (som er instagramnavnet mitt), og få 15% avslag i nettbutikken deres https://www.sudio.com/no/
Instagramkontoen min finner du her: www.instagram.com/lindakris10ansen

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2018 Linda Kristiansen. 

Vollen, Norge