Litt om meg

Oppdatert: 29. sep. 2019


Jeg er fotokunstner bosatt i Vollen utenfor Asker.

Opprinnelig fra Solbergelva og har bodd nesten 20 år i Trondheim før jeg flyttet til østlandet igjen i fjor vinter. Jeg har en deltidsstilling inne i Oslo, og stortrives både der og i Vollen :)


Jeg jobber i dag med pårørendearbeid innen psykisk helse og bruker det meste av tiden ellers på den konseptuelle fotokunsten. Det er her den store lidenskapen min ligger. Jeg lager bilder basert på følelser, hendelser, stemninger eller en historie jeg vil formidle.

Jeg begynte å eksperimentere med dette på et tidspunkt i livet hvor jeg opplevde verden litt mørk, og oppdaget at det var en måte jeg kunne uttrykke meg på når jeg ikke helt fikk det til på andre måter.

Av denne grunn er det meste av arbeidet mitt veldig personlig.

At andre etterhvert så verdi i og hadde glede av det jeg hadde laget var en litt overraskende bonus.

Jeg følte veldig på at det å lage noe som kunne være noe for andre også ble en inspirasjon for å fortsette å utforske de kreative uttrykkene.


Håper du vil finne noe du synes er spennende her :)