top of page

Stockfotojakt - sjøstjerner og skjelett

Når jeg lager fotokunst setter jeg som regel sammen forskjellige elementer fra flere bilder. Jeg føler veldig sterkt på at alle elementene skal være mine egne, men har jo ved enkelte tilfeller måtte benytte meg av sider som Pixabay for å få tak i spesifike ting jeg ikke har i mitt eget arkiv.

Som for eksempel bildet med maneten jeg laget for kort tid siden.

Nå har jeg en spennende serie jeg skal jobbe med fremover hvor jeg ønsker bl.a å ha med noen undervannselementer og var derfor nødt til å finne på noe lurt.

Jeg hadde ikke så veldig lyst til å gå for dykkeralternativet - så fant heller veien til Drøbak Akvarium.

Fikk med meg litt famile på turen også så det ble en skikkelig koselig utflukt:)


Jeg fotograferte en del fisk, sjøstjerner og kråkeboller mm, og er sikker på at jeg kommer til å få brukt mye av dette til senere bilderedigeringer. Litt utfordrende å få tatt gode nok bilder gjennom glasset, men så lenge refleksjonene ble holdt til et minimum er jeg fornøyd.


I tillegg til disse undervannselementene vil jeg ha noen bilder av et skjelett som jeg skal bruke deler av til 1 (kanskje 2) av bildene i denne kommende serien. Ja - du leste riktig - det er et skjelett jeg trenger :)

Det var ganske morsomt å ringe til mitt nærmeste legekontor og spørre om de tilfeldigvis hadde et skjelett jeg kunne komme å fotografere! Dessverre hadde de ikke noe slikt stående akkurat der, - så selv om jeg har noen forespørsler ute har jeg ikke fått på plass dette helt enda. Hvis du har noe tips tar jeg gjerne imot det!:)


 

Kommentare


bottom of page