top of page

Oslo Kunstpark

"Oslo Kunstpark har som ambisjon å bli verdens største permanente virtuelle kunstpark, og vil bestå av en rekke underliggende temaparker som inneholder kunst- og kulturopplevelser skapt av både nasjonale og internasjonale kunstnere." (kopiert fra nettsiden deres.)


Jeg oppdaget Oslo Kunstpark og Connected Art ved en tilfeldighet og ble så nysgjerrig og ivrig at jeg kontaktet Jonas Haavik, mannen bak, med en eneste gang. Fikk til et møte og dermed ble det til at jeg leverte 2 bilder, med separat AR videoinnhold, til parken som hadde formell åpning 25 mai.

Mine 2 bilder ligger i øverste del av Sofienbergparken, så om du er i området - last ned appen Connected Art og se om du finner de!:)

Temaparkene er spredt ut over flere områder i byen så her er det bare å gå på kunstjakt.

Appen finner du her:


 

Bloom er et fotobasert komposittarbeid blandet med digital tegning. Videomaterialet er laget med et 3D program. Konseptet er et gjentagende hos meg og handler om personlig utvikling, vekst og potensialet vi besitter. Hvor fint det er når vi blomstrer fra innsiden og ut.

🔉Spill gjerne av med lyd 

Connected er et fotobasert komposittarbeid, med videomateriale laget i et 3D program.

Konseptet handler om hvordan vi alle er tilknyttet hverandre selv når vi tror vi er alene. De 3 skikkelsene med ryggen til hverandre er opptatt med sin egen tilstand, men allikevel er det en energetisk flyt som pågår mellom dem og viser at de sammen er skapende uavhengig av deres egen viten.

🔉


 

Etter hvert vil disse 2 også bli tilgjengelig som print via Connected Art i begrenset opplag.Når du henger dette bildet på veggen hjemme kan du også åpne appen og se videoversjonen på skjermen din:)

Ganske kult ikke sant?


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page