top of page

Beyond Art Charity Art Auction

Som styremedlem i Beyond Art Oslo er jeg veldig stolt over at vi igjen skal arrangere kunstauksjon til inntekt for en veldedig organisasjon. I år går inntektene uavkortet til Dråpen i Havet.

Fra nettsiden til Dråpen i havet:

"Dråpen i Havet jobber for å bedre leveforholdene til mennesker på flukt. Dette gjør vi gjennom direkte og umiddelbar støtte i, og utenfor, flyktningleirene, og ved å spre informasjon om mennesker på flukt sin livssituasjon. Vi distribuerer mat, klær og hygieneartikler og organiserer aktiviteter med fokus på utdanning, mestring, integrering og fellesskap."


Auksjonen holdes i lokalene til Vulkan Showcase, ved siden av Mathallen 25 mai kl 1830. Det blir velkomstdrink, litt snacks og i tillegg til kunst blir det musikalsk underholding fra Elia Ardiles.


Jeg har i år donert et print av motivet "Beneath the surface" som får selskap av masse flott kunst i bred variasjon, deriblant originale malerier, giclee-trykk, akvareller og skulptur som alt er donert til oss av hjertevarme kunstnere. Se gjerne mer informasjon på våre nettsider, følg oss på facebook og meld deg på gjestelisten i eventet:)


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page