top of page

Cervo Zermatt - Artist Residence

Jeg var i høst så heldig å få tildelt 3 uker med kunstner-opphold i Zermatt, Sveits.

Det er en stund siden jeg kom tilbake nå, men det har vært utrolig mange inntrykk å fordøye så trengte litt tid før jeg kom igang igjen med bildeaktiviteter

Dette er "Autumn inspiration" - bildet jeg laget på slutten av oppholdet. Det ble et symbol på min opplevelse av å være på CERVO Zermatt - som under hele perioden hadde nydelige dekorasjoner overalt av tørkede strå/blomster i varme høstfarger. Jeg gikk i 3 uker rundt blant disse og til slutt ble det helt naturlig å fotografere de for å kunne lage denne symbolikken.

Bildet skal printes og sendes til hotellet for senere utstilling, -og passer antagelig rett inn i det eksisterende interiøret:)
Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page