top of page

Pop-Up Utstilling m.m

Oppdatert: 4. feb. 2020

5-7 mars holder jeg en pop-up utstilling med bildene mine i Oslo. Jeg har fått et supert lokale til disposisjon og er nå i full gang med planleggingen. Det er bare 3 dager det er snakk om, men for å få mest mulig ut av disse har jeg altså tenkt å multitaske litt:)

I tillegg til å vise frem en del bilder vil jeg gjennomføre en konseptbasert fotografering og digital ferdigstillelse av et bilde. I samme lokaler under åpningstiden. Rekker jeg det blir det kanskje 2.

Jeg bruker det ene hjørnet til "studio" og rigger meg til med pc og skjerm slik at folk kan både se på og stille spørsmål om de vil.

Det er vel en viss risiko for at det kan bli litt kaotisk, men jeg tror først og fremst det bare blir veldig gøy og jeg gleder meg masse!:)


Lokalet tilhører Spaces og ligger på hjørnet av Tollbugt/Skippergt.

 

Jeg vil også vise frem serien "Plastic World" som hang ute på SALT Arena i noen mnd i fjor. Disse har hengt utendørs og har synlig spor etter dette.Comentários


bottom of page